Márciusban két, országos bajnoki megmérettetéssel ért véget a honi íjász szövetség által lebonyolított téli idény. Először a WA Teremíjász Országos Bajnokságot rendezték a Soroksári Sportcsarnokban. Az egészségügyi előírások maximális betartása mellett három Haladás versenyző bizonyíthatta rátermettségét a seregszemlén és tették ezt nagyon szép eredménnyel.

Kukorelli Edit mellett Seres Armand és Szabolcsi Bálint Bence sem talált legyőzőre, így mindannyian a dobogó legmagasabb fokára állhattak. Ezt követően a Pestszentimrei Sportkastély adott otthont az IFAA Országos Bajnokságnak. Kukorelli Edit és Seres Armand duplázni tudott, hiszen ezen a versenyen is az Ő nyakukba akasztották a jól megérdemelt aranyérmet.

A legutóbbi hétvégén már a szabadtéri idény első erőpróbájára is sor került Alsóörsön. Jó hír, hogy Tomsics Balázs visszatért és sikeresen tette, hiszen harmadik helyen végzett. Rajta kívül Kukorelli Edit aranyérmet, míg Seres Armand ezüstérmet szerzett. Így három versenyen összesen nyolc medált szerzett a szombathelyi egyesület.

Word Archery Országos Bajnokság
Kukorelli Edit – Aranyérem
Seres Armand – Aranyérem
Szabolcsi Bálint Bence – Aranyérem

IFAA Országos Bajnokság
Kukorelli Edit – Aranyérem
Seres Armand – Aranyérem

3D Alsóörs
Kukorelli Edit – Aranyérem
Seres Armand – Ezüstérem
Tomsics Balázs – Bronzérem

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!