A 21. fordulóban Gyöngyösfaluba látogatott a Perenye együttese. Az előzetes várakozások alapján vendég győzelmet ígért az összecsapás, de a szomszédvári párharcok során egyetlen csapat sem mehet biztosra. Ezt igazolta a találkozó eleje, hiszen gyors gólváltásra került sor.

Először Pethő köszönte meg az ajándékba kapott labdát és passzolt a kapu közepébe, majd postafordultával Bokor Árpád egyenlített. A hideg, szeles időjárás többször megtréfálta a támadókat és a védőket is. Ugyanakkor sikerült váratlan helyzeteket kialakítaniuk a játékosoknak, amelyeket elrontottak. Többször rossz lövéssel kísérleteztek, máskor a bevetődő védő vagy a kapus tudott blokkolni. Kellemetlen pillanatokból sem volt hiány a találkozón.

Az első félóra végén Németh Norbert került a földre, ahonnan aztán csak percekkel később tudott felkelni és bicegve hagyta el a játékteret. Kényszerű cserét követően Szalmer jelentkezett játékra és több veszélyes elfutással jelezte beállításának jogosságát. A szünet előtt aztán ismét lépéselőnybe került a Perenye. Egy szöglet után nem voltak kellően határozottak a hazai védők, ezt pedig megköszönte Kardos és újfent vezetéshez jutatta csapatát.

A szünet után mindkét csapat próbált gólt szerezni, de ez a vendégeknek sikerült. A vendégek rutinos támadója Tóth “Totya” András is feliratkozott a góllövőlistára. A folytatásban mindkét kapu előtt akadtak komolyabb helyzetek, de hiába, több gól már nem született. Ezzel a 1-3 végeredménnyel a Perenye megérdemelten gyűjtötte be a három bajnoki pontot, de pontosabb védekezéssel és támadás befejezéssel meglephette volna ellenfelét a Gyöngyösfalu SE.

Gyöngyösfalu SE – Perenye SE 1-3 (1-2)

Gyöngyösfalu: Buza Z. – Bokor Á, Rozmán L., Molnár T. (Varga G.), Czömpöl (Wölfinger), Koller (Udvardy), Molnár D. (Boros J.), Szigligeti R., Kuti, Bokor A. (Hollósi), Kóbor Zs.

Perenye: Varga D. – Tóth A. (Berki D.), Pethő, Könczöl Z., Guttmann D., Szentmiklósi A. (Varga B.), Juhász D., Németh N. (Szalmer), Kardos P., Imre D., Kovács A.

Gólszerző: Bokor 17′ illete Pethő 16′, Kardos 38′, Tóth A. 67′

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!