A hétvége során a Vas Megyei II. osztályban is zajlottak az események a futballpályákon: északon a 22., míg a déli régióban a 19. forduló küzdelmeit rendezték meg.

Jegyzőkönyvek, tabella

A hétvégén szabadnapját töltötte a forduló előtt több mérkőzésének köszönhetően listavezető Táplán együttese, így a Nádasd előtt ott volt a lehetőség, hogy visszaszerezzék a vezető pozíciót a tabellán. A Vasszécseny igyekezett, még a vezetést is megszerezték, ám végül a Nádasd könnyedén megnyerte a találkozót. Ismét hatalmas pofonba szaladt bele a sereghajtó Őriszentpéter gárdája, ezúttal 20 gólt kaptak a Csákánydoroszlótól. Nagy kérdés, hogy mi zajlik az őrségi gárdánál, mert a 113 kapott gól 18 meccsen elég komolytalannak tűnik. Zsinórban harmadik találkozóján maradt nyeretlen a Gyöngyöshermán együttese, ezúttal a Tanakajd két góllal bizonyult jobbnak náluk.

Jegyzőkönyvek, tabella

Zsinórban másodszor ikszelt a Söpte gárdája, ennek köszönhetően növelte az előnyét az élen a Zanat együttese. Könnyedén győzött Ikerváron a Gérce, míg a Kemenesalja Uraiújfaluból hozta el a 3 pontot. A 89. percben, büntetőből mentett pontot hazai pályán a Gencsapáti a Sé csapata ellen.

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!