Nehéz mérkőzés várt a Haladás VSE második számú csapatára, amely az NB II. nyugati csoportjának alapszakaszát a második helyen zárta. A Felső-házban az ELTE ellen vereséget szenvedett Sziffer András alakulata, majd Szigetszentmiklóson győzelmet szereztek. A TFSE viszont nem ígérkezett könnyű ellenfélnek, hiszen listavezetőként még hibátlan mutatója volt a rájátszásban.

A szombathelyiek ráadásul foghíjas kerettel érkeztek a Vasas csarnokába, mégis kiegyenlített első félidőt játszottak a csapatok. Bár a TFSE megpróbált dominálni, de a zöld-fehér védelem remekül zárt és több akciót is vezettek. A játékrész derekán gyors gólváltásra került sor, de a szünet előtti vasi megingást ismét kihasználta a fővárosi együttes.

A térfélcserét követően nagyobb sebességi fokozatra kapcsolt a Haladás és több kapuralövést is jegyzett. A 24. percben ismét egyenlíteni tudtak a vendégek és ekkor úgy tűnt, hogy a pontszerzés sem elérhetetlen cél. A TFSE viszont nagyobb rutinnal rendelkezett és hosszabb kispadjának köszönhetően az erővel sem volt gondja a hajrában.

Az ismét lépéshátrányba kerülő vendégek kitámadtak és a villámgyors ellentámadások végén további gólokat szerzett a házigazda, ezzel pedig a győzelmet is megszerezte. A vereség ellenére minden dicséretet megérdemelnek Sziffer András tanítványai, akik félórán keresztül méltó ellenfelei voltak a bajnokesélyes TFSE együttesének.

TFSE-Szertársport.hu – Haladás VSE II. 5-2 (2-1)

Haladás: Gyimesi M. – Kovács M., Nagy K., Németh B., Vatamaniuc-Bartha D.
Csere: Németh K. – Knizs O., Horváth Z., Puhr B., Szakasics B.
Vezetőedző: Sziffer András

Gólszerző: Kulik, Sóvári, Szalmás, Lipl, Vatamaniuc-Bartha (öngól) illetve Vatamaniuc-Bartha, Németh B.

Kiállítva: Gyimesi

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!