Néhány nappal ezelőtt a Hungarysporton is megjelent összeállításból kiderült, hogy a női ketrecharcosok nem kapnak akkora figyelmet és gázsit, de küzdeni tudásban jobbak az erősebbik nemnél is. Talán ezt erősíti meg Ebanie Bridges története, aki modellként kezdte pályafutását, de belekóstolt az ökölvívók életébe és nem is teljesít ebben a mezőnyben sem rosszul.

A legutóbbi világbajnoki címmeccs viszont meglehetősen rosszul alakult számára. A 34 éves ausztál bokszoló ugyanis azonnal a címoldalra került, hogy a Shannon Courtenay elleni meccse előtt falatnyi bikiniben pózolt és állt mérlegre. Természetesen pontosan tudja, hogy kell magára vonni a figyelmet, hiszen modellként is rendszeresen keresik.

A találkozón viszont végig alárendelt szerepben volt. Annyira sima mérkőzés volt, hogy Courtenay egyhangú pontozással nyert, felvillanása sem volt Bridges-nek. Nem meglepő, hogy a világbajnoki címet ellenfele nyerte, ráadásul duplán fájó pont lehet neki ez a találkozó, mert a nagy verésnak köszönhetően a fényképezőgépek vakujára is várnia kell…

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!