A Szombathelyi Haladás szurkolók bizonyára nem emlékeznek szívesen a Lombardos időkre. Nem úgy Venczel Balázsra, aki alig 17 évesen gyorsan bejátszotta magát a felnőttek közé. Ezt követően játszott a Kispest, a Kaposvár, a Celldömölk, a Pápa és a Vasas színeiben. Majd sérülése miatt felhagyott a profi sporttal és új szerepkörben próbálhatta ki magát.

A szurkolók nagy örömére azonban nem távolodott el a sporttól és a Haladás VSE női kézilabda mérkőzéseit rendre a helyszínen tekintette meg. Szívét azonban nemcsak a klub, sokkal inkább az együttes kapusa dobogtatta meg, akivel azóta is egy párt alkotnak. Néhány hónappal ezelőtt hivatalosan is összekötötték életüket.

Most pedig újabb mérföldkőhöz érkezett a Márkus-Venczel család élete, hiszen április 13-án megszületett a pár első gyermeke, Meike, akinek bizonyára szüleihez hasonló sportszeretete lesz és a Haladás népes családjának tagjaként öregbítheti a város, a klub hírnevét. Szerkesztőségünk pedig ezúton szeretne gratulálni és jó egészséget kíván a családnak!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!