A múlthét során a vasi rangadót nyerte meg, ezúttal pedig a Kaposvárt múlta felül a Répcelaki SE tekecsapata a Szuperliga hétvégi játéknapján.

Az összecsapás favoritja egyértelműen a hazai alakulat volt, ennek megfelelően már nyitó sorban mindkét répcelaki tekés (ifj. Móricz Zoltán csapatkapitány és Horváth Zoltán) átlépte a 600 fás határt és pontszerzéssel zárt, utóbbi ráadásul több mint 100 egységnyi különbséggel.

A sort és a répcelaki pontok begyűjtését Bíró Patrik (aki a nap legjobb eredményével, 621 egységgel múlta felül Wagner Mihályt) és Tóth Áron folytatta, így az sem ijesztett rá túlzottan Kiss Zsolt edzőre, hogy a záró körben Molnár Pál, illetve az őt cserével váltó Kuslics Gergely kikapott Horváth Lászlótól. A pontot az i-re Pintér Károly tette fel, az általa ütött 590 fával végül 7-1-re (3564-3276) győzött a tabellán továbbra is 3. helyen álló Répcelak.

fotó: repcelakisport.hu

Egy hét múlva (április 24-én, 14 órától) ismét hazai pályán guríthatnak a répcelaki tekések, ugyanis az Ajka együttesét fogadják a bajnokság 17. fordulójában.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!