Ma este folytatódik a párharc, amelynek első mérkőzéséről ITT, körmendi epizódjáról pedig ITT olvashattak. Két magabiztos szombathelyi sikert követően vajon mi történik a harmadik összecsapáson, söprés lesz vagy szépít a Körmend?

A Falco vezetőedzője szerint amennyiben a saját játékuk tud érvényesülni, akkor elődöntőbe jut a címvédő.

– Korábban már említettem, hogy a párharc még nem ért véget azzal, hogy megszereztük a 2. győzelmet is. Továbbra is fontos, hogy ugyanolyan agresszív módon, fizikálisan lépjünk pályára. A piros-feketéknek továbbra sincs vesztenivalója, teher nélkül játszhat, ami még veszélyesebbé teheti őket. Nekünk csak a saját játékunkkal kel foglalkozni és akkor megtehetjük az utolsó lépést is az elődöntő érdekében – fogalmazott a klub honlapjának érdeklődésére a sárga-feketék mestere.

A válogatott oszlopos tagja, Perl Zoltán szerint az első két negyeddöntős párharchoz hasonlóan, ez alkalommal is kontroll alatt szeretnék tartani valamennyi játékrészt.

xxx

Meglehetősen kilátástalan helyzetben van az Egis Körmend együttese, amely a bajnokság egyik legjobb formájában lévő ellenfelével került szembe, a rájátszás első körében. Magabiztos és ereményes játékának köszönhetően a Falco karnyújtásnyira van a továbbjutástól, míg Antonis Constantinides csapatának idegenben kellene győznie a túléléshez.

– Szeretnék gratulálni a szombathelyi csapatnak, teljesen megérdemelten nyerték meg a második mérkőzést. Úgy érzem, hogy minden egyes momentumban felülmúltak minket, az első perctől kezdve a negyvenedikig. Nagyon sok pontot szereztek második esélyből, támadó lepattanókból nagyon sok volt a kikényszerített hibánk. Ezeken mindenképpen javítanunk kell pénteken. Szeretnénk egy meccset nyerni, életben tartani a reményeinket. Meg kell nyernünk pénteken a mérkőzést, a 3-0 az nem lenne szép. Szeretnénk utána visszajönni Körmendre és nyílttá tenni a párharcot – mondta a pályafutását Szombathelyen kezdő, de már körmendi színekben pattogtató Durázi Krisztofer.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – Egis Körmend
2021. április 23. – 18:00
Szombathely, Aréna Savaria

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!