Hétfő este a Haladás VSE élvonalbeli futsal csapata is megkezdi a felső-házi rájátszás második körét. A 6. fordulóban Kecskemétre látogatnak a szombathelyiek azzal a nem titkolt céllal, hogy begyűjtsék a három bajnoki pontot. Főleg, hogy feledtetni tudják a zöld-fehérek a legutóbbi játéknapon elszenvedett vereséget. Bár a címvédő otthonában nem vallottak szégyent a zöld-fehérek.

Juan Ramon Calvo Rodriguez együttese ugyanis meglehetősen tartalékos összeállításban lépett pályára. Ezúttal már hosszabb kispad áll majd a vasi tréner rendelkezésére. Szükség is lesz a játékosokra, hiszen a Kecskemét nagyon kellemetlen ellenfél. Ezt mutatja az is, hogy az alapszakasz során csak a hajrában tudták bebiztosítani kétgólos győzelmüket Horváth Péterék.

Ebben körben a Berettyóújfalu lesz a szabadnapos, így amennyiben nyer a Haladás VSE, megelőzi a címvédőt. S hogy mennyire erős és kiegyenlített teljesítményre képesek a honi futsalcsapatok, jól mutatja, hogy a felső-házi rájátszás 6. fordulójában a DEAC legyőzte a Veszprém csapatát.

SG Kecskemét Futsal – Haladás VSE
2021. április 26 – 19:00
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok (zárt kapuk mögött)

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!