Nincs könnyű helyzetben Juan Ramon Calvo Rodriguez együttese, amely egy hét leforgása alatt három mérkőzést játszik. A hét elején Kecskemétre látogatott a Haladás VSE élvonalbeli futsalcsapat, hétfőn pedig már Veszprémben kell helyt állniuk. A két derbi között pedig Szombathelyen is pályára lépnek Dróth Zoltánék, pénteken a DEAC gárdájával mérik össze tudásukat.

A szombathelyi együttes Kecskeméten kétgólos hátrányból fordított és Vidák Balázs, valamint Milos Simic extrájával sikerült begyűjteni mindhárom pontot. Ezzel a sikerrel megelőzte a felső-házi rájátszásban a nagy rivális, egyben a fordulóban szabadnapos Berettyóújfalu csapatát is. A sikernek köszönhetően biztossá vált az is, hogy már biztos döntőt játszik a Hali.

Egy teher alól így felszabadulnak a zöld-fehér futsalosok és jó esély van arra, hogy Dróth Zoltán, valamint Sipos Gergő ismét pályára lépjenek. Szükség is lehet a jó teljesítményükre, hiszen a DEAC legutóbbi fordulóban a Veszprém gárdáját győzte le és biztosan nem adják olcsón a bőrüket a Rohonci úti sportkomplexumban sem.

Haladás VSE – DEAC
2021. április 30. – 18:30
Szombathely, Haladás Sportkomplexum

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!