A Répcelak és az Ajka legutóbbi, tavaly októberi összecsapása a teke Szuperligában elképesztően izgalmasra sikeredett, a két együttes 4-4-es döntetlent játszott egymással Ajkán, ám a hétvégi visszavágó nem tartogatott magában ennyi fordulatot.

A vasiak nagy elánnal kezdték meg a találkozót: ifj. Móricz Zoltán már a harmadik szettben bebiztosította a pontszerzést a korábban Répcelakon is megforduló Fodor Szilárd ellen, Horváth Zoltán pedig szenzációs formában gurítva, 657 fát ütve, nem kevesebb, mint 176 (!) egységnyi különbséggel múlta felül aktuális vetélytársát.

A második etapban Bíró Patrik (603 fa) és Tóth Áron (568 fa) növelte a répcelaki pontok számát, így a záró rész előtt 4-0 arányban, valamit behozhatatlanak tűnő 242 fás előnnyel vezettek a hazaiak.

A répcelaki tekések a végére sem engedtek ki, ez pedig még két egyéni pontban mutatkozott meg, miután Molnár Pál 590-, Pintér Károly pedig 614 fával győzte le ellenfelét, a Répcelak pedig összességében 8-0-ra (3604-3266) a vendég Ajka Kristály SE együttesét.

repcelakisport.hu

A bajnoki tabellán továbbra is harmadik helyen álló Répcelak legközelebb május 1-én, 13 órától a Szeged otthonában lép pályára.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!