Az euro2020.mlsz.hu-n részletesen leírják a mostani jegyvásárlási kör menetét, és külön felhívják a figyelmet arra is, hogy a belépőket a vásárlás sorrendjében kapják meg a tulajdonosok.
„Délutántól az UEFA értékesítései oldalán, a »Jegyeladás« gombra kattintva a szurkolók egy információs oldalra jutnak, ahol a »Vásárlás« gombbal tudnak belépni az UEFA-fiókjukba és megvásárolni a belépőiket a magyar válogatott csoportmérkőzéseire. Az utolsó lépés a fizetés, amivel lezárul a vásárlás.

Személyenként négy jegy váltható a találkozókra. A belépők csak korlátozott számban érhetőek el.

Probléma esetén szintén az UEFA oldalán, ide kattintva találnak segítséget.”

Az MLSZ a pandémiás helyzetre való tekintettel nyomatékosan kéri, hogy a drukkerek figyelmesen olvassák el a mérkőzéseken való részvétel feltételeit, ilyen, hogy…

• A stadionba a nagykorú szurkolók kizárólag hivatalosan kiállított, személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel együtt bemutatott, érvényes védettségi igazolvánnyal léphetnek be.

• A 18 éven aluliak oltási igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyelete mellett mehetnek a stadionba.

• Nem vehetnek részt a találkozókon az érvényes jeggyel és a fenti dokumentumokkal rendelkező, de a koronavírus-betegségre jellemző tüneteket produkáló szurkolók. A tünetet mutató szurkolók kiszűrésére a stadionban testhőmérséklet-mérést végeznek a belépésnél.

A jegyértékesítési felület közvetlenül ide kattintva érhető el!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!