Az elődöntős csata első felvonásáról ITT tudósítottunk, a második, szegedi összecsapásról pedig IDEkattintva  olvashatod el a legfontosabb történéseket.

A harmadik mérkőzés előtt Gasper Okorn, a sárga-feketék vezetőedzője a klub közösségi oldalának nyilatkozva elmondta, hogy a védekezésen mindenképp javítani kell.

– Semmi nem dőlt el, tudtuk, hogy a Szeged erős csapat ás képes extra teljesítményre. A rájátszás során támadó oldalon nagyon jó teljesítményt nyújtunk, a védekezésünkkel azonban voltak problémák a második összecsapáson. Ezen kell változtatnunk, mert Govens, Brown és Dzeletovic is képes 20-30 pontokat dobni egy meccsen. Vissza akarjuk venni a vezetést, de ehhez a pálya mindkét oldalán csapatként kell működnünk – fogalmazott Gasper Okorn.

A korábban a Falcóval magyar bajnokságot nyert, jelenleg a Szedeáknál trénerkedő legendás edző, Srecko Sekulovic az szte-szedeak.hu-nak mondta el várakozásait.

– Ahogy halad a párharc, egyre nehezebb lesz. Nagy újdonságot nem tud mutatni egymásnak a két csapat, viszont a játékosok fáradnak fejben és fizikailag is. Nincs sok idő a regenerálódásra a két meccs között, ez is nehezíti a dolgunkat. Kedden jól játszottunk, a végsőkig harcoltunk, bízom benne, hogy hasonló meccset tudunk játszani most is. A triplázásunkkal viszont most sem voltam elégedett, várom azt a meccset, amikor extrán dobunk kintről, mert képesek vagyunk rá: örülnék, ha ez éppen most lenne. Nem szabad sokat hibáznunk ahhoz, hogy meglepetést okozzunk. Sokat jelent a keddi győzelem, hiszen így még hétfőn Szegeden biztos játszunk egy meccset. Nagy önbizalmat adhat nekünk a keddi siker, hiszen néhány nap után egy 25 vereségből álltunk fel. Teljesen más arcunkat mutattuk hazai pályán, ebben sokat segítettek a szurkolóink is – mondta a meccs előtt a Szedeák mestere.

A maximum 1800 fős közönség előtt megrendezendő Falco – Szedeák rangadón 18 órakor dobják fel a labdát.  

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!