Rendkívül hosszú szünet után térhetnek vissza a nézők a Haladás Sportkompexum csarnokába, hogy ismét testközelből szurkolhassanak a futsalcsapat sikeréért. A koronavírus-járvány miatt valamennyi bajnokság és kupameccs zárt kapuk mögött zajlottak, egészen az enyhítő intézkedésig, amely lehetőséget biztosít a védettségi kártyával rendelkezőknek a találkozók helyszínen történő megtekintését.

A Haladás VSE futsalosainak pedig szükségük is lesz a támogatásra, hiszen hétfőn rendezik meg a Magyar Kupa negyeddöntő utolsó visszavágóját, amelyet a Nyírgyulaj ellen vívnak a vasi játékosok. A helyzet pikantériáját az adja, hogy az őszi kerethez képest minőségi légiósokkal megerősített kerettel érkeznek a nyírségiek, akik hazai környezetben 2-2-re végeztek az első felvonáson.

Juan Ramon Calvo Rodriguez helyzetét nehezítette, hogy több kulcsjátékos sérüléssel bajlódott az elmúlt hetekben, de címvédőként mindenképpen a továbbjutás a célja a zöld-fehéreknek. A párharc győztese ott lehet a május 22.én kezdődő Magyar Kupa négyesdöntőnek, amelyet idén először több budapesti csarnokban bonyolítanak le a szervezők.

Haladás VSE – Nyírgyulaj KSE
2021. május 10. – 18:30
Szombathely, Haladás Sportkomplexum

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!