A Falco – Szedeák elődöntőben eddig mindkét csapat megynerte hazai mérkőzéseit, így 2-1-re vezetnek a sárga-feketék, akik legutóbb a péntek esti, Arena Savariában megrendezett meccsen győzték le Govenséket.

A sárga-feketék mestere, Gasper Okorn véleménye az, hogy nagyon fontos a 2-1-es vezetés, de még semmi nem dőlt el.

– A Szedeák ellen idegenben ezúttal is nagyon nehéz dolgunk lesz, hiszen úgy tudnak magas szinten támadni, hogy nincs igazi rendszer a játékukban, ezért is nehéz felkészülni belőlük. A képlet egyszerű, amikor 90 pont alatt tudtuk tartani őket, akkor győztünk. Persze könnyű ezt mondani, de fizikális játékkal és higgadt fejjel lehet esélyünk – fogalmazott a Falco vezetőedzője.

Benke Szilárd, a Falco válogatottja nem számít meglepetésre, hiszen ez már a szezonbeli hatodik meccse lesz a szemben álló feleknek. Szili a szombathelyi klub honlapjának mondta el várakozásait.

A Szedeák mestere, a korábban a Falcóval bajnoki címig menetelő Srecko Sekulovic még a péntek esti elveszett harmadik meccs után nyilatkozta, hogy jó csapat a Falco, de mindent el fognak követni annak érdekében, hogy ötödik mérkőzésre kényszerítsék a címvédőt.

Meglátjuk!

A Szedeák – Falco meccsen 18 órakor dobják fel a labdát. 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!