Kisebb szünetet követően szombaton Zalaegerszegen folytatta a teke Szuperligát a Répcelaki SE, a vasiak pedig sokakat meglepve nagyon közel voltak a bravúrhoz.

A meccs elején Molnár Pál borította a papírformát, és nagyot játszva múlta felül a jelenleg is Répcelakon élő, és csapatunkat több évig erősítő ötszörös világbajnok Kakuk Leventét (614-597), Farkas Sándor viszont egalizált, és elhozta a pontot ifj. Móricz Zoltánnal szemben (612-561).

A második körben Horváth Zoltán legyőzte Fehér Zoltánt (603-578), míg hazai részről Kozma Károly gyűjtötte be a második hazai pontot.

A váratlanul izgalmasan alkuló csata záró körében a 46 fa hátrányban lévő vendégek igyekeztek lépést tartani nagyobb erőt képviselő riválisaikkal. Tóth Áron felül is tudott kerekedni Nemes Attilán (595-570), azonban hiába küzdött nagyot Pintér Károly, végül utóbbi párharcot a ZTK játékosa, Boanta Caludiu húzta be, így végül a Zalaegerszeg 5-3 arányú (3577-3531) győzelmet aratott úgy, hogy a Répcelak mindössze egy szettnyire (konkrétan 27 fára) volt a döntetlentől.

Forrás: repcelakisport.hu

Május 22-én ismét idegenbe, Kazincbarcikára utazik a tabellán továbbra is 3. Répcelak csapata.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!