Szombaton a szezon utolsó előtti Szuperligás bajnokiját vívta meg a Répcelaki SE tekecsapata, a vasi különítmény pedig a tabella utolsó helyén található Kazincbarcikai Vegyész Teke SE csapatához utazott.

A meccs papírformának megfelelően alakult, a répcelakiak ifj. Móricz Zoltán (619 fa), valamint Horváth Zoltán (580 fa) révén gyorsan tetemes előnyre tettek szert.

A második sorban ugyan ilyen tempóban folytatta Bíró Patrik (599 fa), valamint Tóth Áron (580 fa), ezzel pedig már 4-0-ra, illetve 188 fa előnnyel, gyakorlatilag behozhatatlanul vezettek a vasiak.

A záró etapban sem engedett ki a tabellán 3. helyen álló Répcelak, és Molnár Pál (595 fa), valamint Pintér Károly (545 fa) is hozta a párharcát, így 8-0-s (3518-3249) sikerrel zárta a napot a nyugat-dunántúli alakulat.

Egy hét múlva, azaz május 29-én, 14 órától sorsdöntő ütközet vár a Répcelakra, ugyanis a Szentgotthárd elleni hazai rangadón dől el a bronzérem sorsa. A 2 pontos hátrányban lévő vendég Gotthárd csak győzelme esetén előzheti be a Répcelakot, a hazaiknak viszont már egy döntetlen is elég lehet ahhoz, hogy a képzeletbeli dobogó alsó fokán zárják a bajnoki versenyfutást. Fontos információ, hogy a mérkőzésre már nézők is kilátogathatnak, de csakis – a hatályos jogszabályok értelmében – érvényes védettségi igazolvánnyal.

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!