Már tinédzserként nagy jövőt jósoltak az Illés Akadémián pallérozódó Hegedűs Jánosnak, aki alig 18 évesen kétszer is pályára léphetett a 2014/15-ös bajnoki szezonban a Haladás színeiben. Egy éves budaörsi kölcsönjátékot követően Mészöly Géza irányítása alatt szabályosan berobbant az élvonalban is, amit kiváló játékkal hálált meg.

2016. augusztus 8-án megszerezte első NB I-es gólját, az őszi szezonban 16 bajnokin lépett pályára és a teljesítményével az őszi válogatott keretébe is bekerült a legnagyobb sportlap összeállítása alapján. Nem csoda, hogy azonnal lecsaptak rá a nagyobb egyesületek, amelyek közül a Puskás Akadémia lett a befutó, jelenleg pedig a Diósgyőr játékosa.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hegedűs János (@hegedusjanos) által megosztott bejegyzés

Ezúttal viszont nem a labdarúgó pályán alkotott nagyot, hanem a magánéletében. A visszafogott, mégis mindig mosolygós hátvéd jól megérdemelt pihenését tölti, hogy újult erővel kezdhesse meg csapatával a felkészülést. A nyári szünet első napjait Dubajban töltötte a labdarúgó, akit kedvese is elkísért, de nem ettől marad emlékezetes ez a kiruccanás számukra.

Az egykori Hali-játékos a világ egyik legmagasabb épületében a Burj Khalifa 125. emeletén gyönyörködött párjával a kilátásban, amikor hirtelen zsebéhez nyúlt és azonnal féltérdre ereszkedett. A meglepetés kiválóan sült el, szerelme meghatottan igent mondott, majd nem maradhatott el a közös fotó, amin már a gyűrű is látható…
Ezúton is sok boldogságot kívánunk és gratulálunk az eljegyzésükhöz!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!