Az eredetileg áprilisra tervezett Országos Tizenegyesrúgó Bajnokság selejtezőit júniusban és nyár végén rendezik meg, Vas megyében a Király Sportlétesítményben június 6-án a KIRÁLYSPORT szervezi meg a területi fordulót.

A bajnokság fővédnökének sikerült felkérni Király Gábort, 108-szoros válogatott kapust, aki így üzent a jelentkezőknek: „Azt gondolod, hogy jól rúgod a tizenegyeseket? Gyere és mutasd meg a tanítványaimnak a szombathelyi selejtezőn!”

A gólvonalon Király Gábor kapusiskolájának a tanítványai is ott lesznek, Gáborral pedig a szombathelyi selejtezőn túl az országos döntőn is találkozhatnak a résztvevők.

A szervezők a megingathatatlant keresik, aki a legjobban értékesíti a tizenegyeseket és, akinek a jutalma az eredeti tervnek megfelelően akár 10 millió forint lehet. Ezért pedig nem kell mást tenni, csak be kell rúgni a labdát a kapuba.

A verseny egyszerű, mindenki újra rúg, aki belövi. Egészen addig, míg 4-16 játékos marad a végén, akik mehetnek a szeptemberi megyei döntőbe, majd akár az országos döntőbe. A döntőkben már párbajok lesznek a rúgók között.

Vas megyében már több mint 200-an regisztráltak a versenyre, a nevezők száma limitált. Aki kilátogat, izgalmas párbajoknak néz elébe, a kérdés már csak az, hogy vajon a fiatalabb vagy az idősebb megyei góllövők a hatékonyabbak a büntetőpontról? Netán nem is a gólvágók a legbiztosabb lábúak a tizenegyesnél? Egy körmendi, szentgotthárdi, sárvári, vagy celldömölki hátvéd, esetleg egy Haladás szurkoló vagy akár egy kapus lesz, aki bejut az országos döntőbe?

A 11-es rúgó bajnokságra ITT lehet nevezni!

Aki szeretné megméretni magát a versenyen, érdemes mielőbb regisztrálnia!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:
Kövesdi Gábor, Főszervező
tel: +36 30 490 5075
email: [email protected]

A kedvező járványügyi helyzetnek köszönhetően a szabadtéri rendezvényen maszk nélkül is részt vehetünk és oltási igazolványra sem lesz szükség.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!