A honi futsalbajnokság két legerősebb csapata feszült egymásnak Berettyóújfaluban szombat este, ahol igazán látványos, nagy küzdelmet hozó találkozóval rukkoltak ki a felek. A várakozásnak megfelelően sok gólt, rengeteg szép megoldást tartogattak a szurkolóknak a főszereplők. Az első, fordulatokban gazdag mérkőzést végül a Haladás nyerte meg.

Az első félidőben még a Mezei Vill FC akarata érvényesült és hátrányból kétgólos előnyre tettek szert. A szünet viszont a Haladás játékára gyakorolt pozitív hatást. Dróth Zoltán vezérletével egyenlíteni, majd fordítani is tudott a vasi alakulat, mindezt úgy, hogy még érvénytelenítettek is egy találatot. Ennek fényében még értékesebb ez a siker.

Persze a győzelemnek akkor lesz még hangsúlyosabb, ha kedd este, immár a vasi megyeszékhelyen is sikerülne legyőzni a Berettyóújfalu együttesét. Az alapszakasz során a Haladás, a rájátszásban viszont a hajdúsági alakulat nyert a Rohonci úton. Nagy kérdés lesz, hogy a csapatok mely arcukat mutatják majd a találkozón?! Amennyiben a Haladás sikerét hozná a derbi, a harmadik mérkőzésen már lezárhatná a párharcot…

Haladás VSE – MVFC Berettyóújfalu
2021. június 1. – 18:30 (M4 Sport)
Szombathely, Haladás Sportkomplexum

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!