Folytatjuk interjúsorozatunkat, amely a férfi kosárlabda-bajnokságot nyert Falco-Vulcano Energia KC Szombathelyről szól már napok óta.

A Falco ,,csodaembere” – így hívta a szombathelyi ünneplés során az esemény moderátora Benit, aki nagyon hosszú és küzdelmes szezonnak minősítette a szombathelyi klub aranyoldalaira kerülő 2020/21-es évadot.

A történelmi siker után készített felvételünk idején az öröm és a boldogság beszélt az immár kétszeres bajnokból.

Az ünneplés után az M4 Sport Kosárlabda magazin című műsorában már a jövőjéről is szót ejtett a magyar válogatott játékosa.

– A szerződésem lejárt Szombathelyen. Nyilván a nevelőegyesületem, a Falco már megkeresett, illetve beszéltünk már a jövőről is. Tavaly nyáron menedzsert váltottam, erősnek érzem magam ahhoz, hogy kipróbáljam magamat külföldön. Ez persze több összetevőből áll és ezt a klubbal is tisztáztam már. Meg fogok hallgatni mindenkit, nem titok, hogy a külföldre igazolás az A-terv, ezzel mindenki tisztában van. A tavalyi csonka szezon végén is volt már egy kilépési opcióm. Ez a klubnak sem volt újdonság, illetve én is úgy készültem, hogy ha lesz lehetőségem, akkor szeretnék kimenni. Le fogunk ülni az ügynökömmel is, hogy mit szeretnénk, hogy mi az, ami elfogadható. Természetesen nem mennék ki minden áron, hiszen szeretek itt játszani és nagyon sokat tudok fejlődni a Bajnokok Ligája miatt is, viszont benne van a fejemben az, hogy egyet lépjek előre a karrieremben és kimenjek külföldre kosárlabdázni – fogalmazott Váradi Benedek.

Kívánjuk, hogy sikerüljenek Beni tervei, de akkor sem szomorkodunk, ha a bajnokcsapat tagjaként fut majd ki ezután is az Aréna Savaria parkettjére.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!