Ahogy beszámoltunk korábban már róla, megvan az Egis Körmend régi-új vezetőedzője Antonis Constantinides személyében. A ciprusi tréner irányításával gőzerővel dolgozik a klub vezetősége, szakmai stábja, hogy a következő szezonra ütőképes kerettel vághasson neki a Rába-parti alakulat. Ennek megfelelően már akadt néhány változtatás a csapat összetételében.

Távozik a piros-feketéktől a körmendi nevelésű Németh Ákos, aki az alapokat nevelőegyesületében sajátította el. Az utánpótlásból felkerülve az elmúlt években rendszeresen kapott lehetőséget. A legutóbbi bajnokságban 20 találkozón lépett pályára ezeken átlagban 3.3 pontot szerzett, 1.1 lepattanó mellett kiosztott 0.6 gólpasszt. Az 1998-ban született kosaras irányítóként és hátvédként volt bevethető.

Nem marad azonban sokáig csapat nélkül, hiszen a 193 centiméter magas kosaras megállapodott a Zalaegerszeg együttesével. Szintén távozik Körmendről a rutinos magas bedobó-center, Tóth Norbert is, aki egy szombathelyi kitérőt követően másodszor is magára ölthette a piros-feketék mezét. A klub vezetősége mindkét játékosnak további sok sikert kíván.

A csapat hivatalos oldalán látható a 2021/2022-es évadra alakuló keret magja is. A csapat tagja lesz Ferencz Csaba csapatkapitány mellett Mócsán Bálint, Durázi Krisztofer, Kiss Mátyás, Takács Kristóf, Kenéz Csaba és Balogh Máté is. Érdekesség, hogy a Falco színeiben remek szezont futó, majd pécsi kitérőt követően a piros-feketékkel készül Krivacsevics Márkó is. A 206 centis kosaras 2+1 éves szerződést kötött a vasi együttessel.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!