Hosszú szünet után folyatódott a versenyszezon a küzdősport jeles képviselőinek, akik 2021. május 28-30. között a horvátországi Karlovacban adtak egymásnak randevút. A nemzetközi erőpróbán 27 ország, 100 egyesület, 1713 versenyzője adta le nevezését. Az indulók között ott volt az Agrobio Classic Kick-box Club két sportolója is.

Az egyesület képviselői legutóbb februárban vehettek részt nemzetközi megmérettetésen. Hosszú felkészülést követően nagy reményekkel várta Polgár Dávid és Holczmüller Bence a versenyt, akik nem is okoztak csalódást. Összesen három érmet szereztek, amivel az egyesületek versenyében a kiemelkedő 17. helyet szerezte meg a szombathelyi klub.

– Polgár Dávid élete első kick-box versenyén igencsak mindent megtett, hogy érmeket szerezzen. A célja sikerült, melyért keményen megdolgozott. Kiemelkedő eredményt ért el, ugyanis 2 aranyérmet szerzett. 79 kg kezdő kick-light kategóriában két jó és küzdelmes meccs után megérdemelten lépett a dobogó tetejére. 84 kg junior kick-light kategóriában pedig az érett hozzáállás és a taktika betartása szintén sikert eredményezett, így újra a dobogó legfelső fokára állhatott. Holczmüller Bence 2019-ben Győrben utánpótlás Európa-bajnoki címet szerzett. Most viszont már a felnőttek között lépett tatamira. Elsőéves felnőtt versenyzőként csúcsteljesítményt ért el! Válogatott ukrán és bolgár majd újra egy bolgár sportolóval kellett megküzdenie az aranyéremért. Erős, dinamikus és kiegyensúlyozott versenyzést mutatott be. 79 kg felnőtt kick-light szabályrendszerben 1. helyen végzett, így aranyérmes lett. Maximálisan elégedett vagyok az év első versenyén a srácok kiemelkedő hozzáállásával és természetesen a teljesítményükkel is – értékelt Mayer Gábor klubelnök és vezetőedző.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!