Ahogy beszámoltunk róla, történelmi sikert aratott a Haladás VSE felnőtt futsalcsapata. Juanra Calvo együttese egy hosszú és sérülésekkel tarkított szezon végén koronázta meg a 2020/2021-es évadot. Bár a Berettyóújfalu pályaelőnyből kezdhette meg a három nyert mérkőzésig tartó döntő mérkőzéssorozatot, ennek ellenére a szombathelyiek kiváló játékkal hódították el a serleget.

Az már korábban borítékolható volt, hogy zsúfolásig megtelik a Haladás Sportkomplexum. Azt viszont csak a jelenlévők tudják, hogy nem túlzás azt állítani, hogy egy gombostűt is nehéz lett volna leejteni. Az újságírók és televíziós közvetítőállásból több perc volt lejutni a pályára. Sőt, akadtak olyanok is, akik asztalra állva próbáltak minél többet látni a találkozóból.

Nyugodtan lehet mondani, hogy igazi örömünnep volt a javából, amire mindenki kíváncsi volt. A lelátón foglalt helyet Hende Csaba országgyűlési képviselő, dr. Dr. Nemény András polgármester, Dr. Horváth Attila és László Győző alpolgármesterek is kíváncsiak voltak a találkozóra. Nem hagyta ki a döntő negyedik mérkőzését Király Gábor, valamint Turzó József szövetségi kapitány sem, aki egykor a Haladással kupagyőzelmet is ünnepelhetett.

A hangulatról a Westside TSE növendékei, valamint Varga Jenő is gondoskodott. Az este megkoronázásáról viszont a szakmai stáb és a játékosok, akik percekig ugráltak a lefújást követően a pályán, majd ezt követően a védettségi igazolás híján a parkolóban maradt szurkolókkal. A történelmi bajnoki cím, történelmi ünneplést kívánt! Megkapta mindenki, amit akart! Mi, sportújságírók is… Köszönjük Haladás!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!