Korábban a Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület női kosarasai és a Szombathelyi Haladás egykori, valamint jelenlegi labdarúgói is megfordultak már a Szombathely határában található Americano pizzériában.

Legutóbb pedig az AVUS OB I/B-ben ezüstérmet nyert vízilabda-csapatának szombathelyi pólósai ízlelték meg az Americano finomságait.

A Zeli majorban lévő gyorsétterem leginkább a tengerentúli életérzés és ízvilág miatt lett közkedvelt a sportolók közöt, s ezt már a legutóbbi vendégek, a Szombathelyi Dobó SE leendő olimpikonjai is igazolni tudják.

A tokiói kvótás Halász Bence már korábban is rendelt innen, de most személyesen is meggyőződhetett arról, hogy milyen finom is egy little jack hamburger. A 80 métert ostromló VB-bronzérmes kiválóság nem maradt éhesen a két edzés közötti ebédet követően.

Az ugyancsak olimpiai kvótával rendelkező Gyurátz Réka egy Baconater hamburgert fogyasztott el.

– Nagyon finom volt, jó volt együtt ebédelni ezen az igazán minőségi helyen a fiúkkal – fogalmazott a női kalapácsvetésben induló Réka.

 

 

 

Rába Dánielnek még nem sikerült elérni az olimpiai induláshoz szükséges távolságot, de ami késiik, az nem múlik. A még több erőhöz és a még nagyobb dobáshoz Danit ezúttal egy Peanut Butter Burger segíthette hozzá.

– Fenomenális volt és nagyon jól laktunk mindnyájan. A személyzet nagyon kedves, én biztosan többször is ellátogatok még ide. Mindenkinek csak ajánlani tudom – idézte fel emlékeit Rába Dániel.

A Dobó SE kiválóságai legközelebb – már az amerikai ízekkel felvértezve – léphetnek dobókörbe. A következő versenyre pedig minden érdeklődő szombathelyi kilátogathat, hiszen a Savaria Kupát június 16-án, szerdán Szombathelyen rendezik meg.

Amennyiben pedig bővebben érdekel az Americano és ízei, akkor keresd fel oldalukat vagy látogass ki a Zeli majorba!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!