Szombathely, sőt Vas megye-szerte is ismert és elismert üzletember, sportmentor, sportbarát, Sümeghy Mihály 2020-ban hagyott itt bennünket tragikus hirtelenséggel.
Tiszteletére tavaly szeptember végén Csempeszkopácson szerveztek barátai, családtagjai Emléktornát. Erről a fantasztikus sporteseményről ITT írtunk, majd a torna történéseiről filmet is összeállítottunk.
Misi bácsi tiszteletére – a tavalyi nagy siker után, – június 19-én, szombaton rendezik meg a II. Sümeghy Mihály Emléktornát.
Idén már a Fradi valamikori nagyszerű futballistái mellett az Újpest és a ZTE is jelen lesz az egykori kiválóságokkal megtűzdelt csapataikkal. Mellettük pedig a tavalyi meglepetés-győztes Pecöl és a szervezésért, lebonyolításért felelős Vasiagrobarát legjobbjai is labdába rúgnak. A műsorvezetésért és a jó kedvért immár második alkalommal is Varga Jenő felel majd.
Sümeghy Anna főszervezőtől megtudtuk, hogy az Emléktornát egy délelőttől estig tartó fociünneppé alakítják, ahol a körmérkőzések után az egykori válogatottakkal, gólkirályokkal, magyar bajnok és kupagyőztes BL-résztvevő hírességekkel együtt kivetítő előtt szurkol majd mindenki a magyar labdarúgú-válogatottnak, a franciák elleni meccsen.
Íme a program…

A pecöli labdarúgópályán a Fradi csapatában várhatóan Bánki József, Tarczi Pál, Bácskay János (egykori ferencvárosi polgármester), Rab Tibor, Keller József, Fehér Ádám, Jagodics Zoltán, Fischer Pál, Lászka Tamás, Józsi György, Zoran Kuntics, Balogh Zoltán, Bognár Zsolt, Takács Szilárd, Bojan Lazic és Szenes Sándor is megcsillogtatja ftballtudását.

A nagy rivális újpestiek között biztosan ott lesz Szűcs L, Véber, Böjti, Jenei, Weisz, Simek, Tomka, Nagy G. és Szlezák is.

A címvédő pecöliek újra erős csapattal állnak ki…

Itt pedig a ZTE összeállítása…

Jöjjenek a címvédők, a pecöli spílerek is…
A szervezőgárda Vasiagrobarát csapatában ezúttal is ott lesz Halmosi Péter, Sipos Norbert és Tóth Péter is, természetesen ők is szeretnék megnyerni az Emléktornát…
A foci pecöli ünnepéről élőben tudósítunk!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!