Szalai Ádám, a labdarúgó Európa-bajnokságon társrendező magyar válogatott csapatkapitánya jól érzi magát, és miután a szombati, orvosi vizsgálatok során nem találtak nála problémát, az éjszakát már Telkiben töltötte.
Szalait szombaton, a franciák ellen 1-1-re végződött csoportmérkőzés 26. percében – még gól nélküli állásnál – kellett kényszerűségből lecserélni, mert szédült. A támadóról – aki a mérkőzés korábbi időszakában egy ütést kapott a fejére – Szabó Gergő, a válogatott sajtófőnöke az M4 Sport érdeklődésére elmondta: délután, illetve kora este alapos vizsgálatokon esett át, amelyek negatív eredményt mutattak nála, így a támadó csatlakozott társaihoz, és késő este ugyan, de visszatért a válogatott központjába, Telkibe.
“Remélhetőleg a szakmai stáb rendelkezésre tud majd állni a németek elleni találkozón” – mondta a nemzeti együttes egyik alapemberéről. Hozzátette: már vasárnap reggel is beszélt Szalai Ádámmal, aki jól tudott aludni, nincsenek panaszai, és amennyire lehetséges, kipihente magát.
Marco Rossi szövetségi kapitány csapata két mérkőzés után 1 ponttal az F csoport utolsó helyén áll, de még van továbbjutási esélye. Az együttes a csoport zárófordulójában szerdán, Münchenben, a szintén társrendező németek vendégeként lép pályára.
A Mainz játékosa 11 éves felnőtt karrierje során csak német klubokban játszott, és madridi időszaka előtt három évig a Stuttgart utánpótlásközpontjában nevelkedett.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!