A város zajától távol, Szombathely határában, a Zeli majorban található Americano gyorsétteremben előszeretettel fordultak meg korábban is vasi sportolók, hiszen a Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület női kosarasai és a Szombathelyi Haladás egykori, valamint jelenlegi labdarúgói is visszatérő vendégekké váltak, azonban az elmúlt heetekben más sportágak képviselői is felkeresték a pizzériát.

Az AVUS OB I/B-ben ezüstérmet nyert vízilabda-csapatának meghatározó pólósai után a Szombathelyi Dobó SE leendő olimpikonjai is felfedezték amerika ízeit. Ezúttal a történelmi sikert elérő Haladás VSE futsalosai közül Nagy Kevin és Hajmási Milán próbálta ki a tengerentúli életérzést, akikkel az elmúlt hetek történéseit is átbeszéltük.

A friss magyar bajnok két játékosa a sűrű programok közepette az ebédidőt töltötték el az Americano teraszán. Hajmási Milánnak a választása egy igazi vegaburger volt, míg a másodosztályú keretet kinövő Nagy Kevin – aki a bajnoki döntő mérkőzéssorozatában termelte a gólokat – hamisítatlan sajtburgerrel csillapította éhségét.

A tartalmas ebéd közben a futsaljátékosok élménybeszámolót tartottak az elmúlt hetek eseményeiről és izgalommal beszéltek a Bajnokok Ligája szereplésről is. A velük készült interjút hamarosan olvashatják honlapunkon.

Aki pedig kedvet kaptak a bajnokok ízére – a vega és a sajtburgerre, látogasson ki a Zeli majorba!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!