A Szombathelyi Kötélugró Klub serdülő kötélugrói a 4 versenyszámból álló egyköteles versenyben 3 számban első, egy számban pedig második helyezést értek el.

A 4×30 mp-es versenyszámban a Baumgartner Luca, Halmosi Dézi, Nagy Lotti, Papp Virág kvartett, a párosok szabadon választott műfajában a Baumgartner Luca, Nagy Lotti duó, a
formációban pedig a Baumgartner Luca, Nagy Lotti, Halmosi Dézi, Papp Virág négyes lett országos bajnok. A gyorsasági versenyszámban a Nagy Lotti, Baumgartner Luca, Papp Virág trió ezüstérmet könyvelhetett el.

A kétköteles versenyszámokban szintén 3 aranyérem jutott a szombathelyieknek. Halmosi Dézi, Nagy Lotti ás Papp Virág DD4 gyorsaságiban, DD3 szabadon választottban és DD4 szabadon választottban is első lett, míg a dupla versenyszámban a Baumgartner Luca – Nagy Lotti páros a 2.helynek örülhetett.

Az ifjúságiaknál a Horváth Lara, Lévai Virág, Szentgyörgyvölgyi Zora, Varga Laura összeállítású csapat az egyköteles összetettben a 3.helyet szerezte meg. Ugyancsak bronzérmet szerzett a Fekete Anna, Kovács Kitti páros a gyorsasági versenyszámban, míg a Baumgartner Sára, Fritz Viktória, Fekete Anna, Pásztorházi Emma, Süveges Szonja összeállítású csapat a 6.helyet szerezte meg.

Bánhegyi Attila klubelnök és Füle Magdolna vezetőedző külön kiemelte Baumgartner Luca, Halmosi Dézi, Nagy Lotti és Papp Virág teljesítményét, ők kiválóan versenyeztek, de természetesen a többiek is mindent megtettek a siker érdekében.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!