A rekkenő hőséget mindenki igyekszik a tóparton vagy a strandon átvészelni, ami kiváló alternatívát jelent a sportbarátok számára. Ahogy korábban beszámoltunk róla a Szombathelyi Szabadidősport Szövetség idén is minden hétvégére – a kilátogató családok bevonásával – játékos vetélkedőket szervez Varga Jenő irányításával, aki a lebonyolításban is aktívan részt vesz.

Aki pedig a labdasportokat sem szeretné periférián kívül helyezni, azok számára máris itt az első komolyabb strandröplabda torna, amelyet a Termálfürdőn kialakított pályákon rendeznek meg. A nagy érdeklődés miatt azonban korlátozott a nevezési létszám. A SzeRko–Termál Strandröplabda Tornára három kategóriában lehet jelentkezni.

12-12 csapatot várnak a szervezők a Női, a Férfi és a Vegyes párosok mezőnyében. A rendezvény két napos lesz július 3-án a hölgyek és az erősebbik nem képviselői lépnek pályára, majd július 4-én a vegyes párosoké a főszerep. A nevezésre július 1-ig lesz lehetősége bárkinek. A helyezettek pedig éremmel, valamint oklevéllel gazdagodnak majd.

SzeRko–Termál Strandröplabda Torna
2021.07.03-04.

Szombathely, Termálfürdő
2021.07.03. (szombat): Női és Férfi páros verseny
021.07.04. (vasárnap): Vegyes páros verseny
Díjazás: Érem és oklevél
Nevezési határidő: 2021.07.01.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!