A férfi élvonalbeli kosárlabda-bajnokságban érintett Egis Körmend együttesénél nagy mozgolódás jegyében telt az elmúlt időszak. A vezetőedző kiléte már ismert volt Antonis Constantinides személyében, aki nem ismeretlen a szurkolók számára. A ciprusi tréner korábban már irányította az együttes és a legutóbbi szezont is vele fejezték be a piros-feketék.

Június 30-án lejárt a klub előző ügyvezetőjének megbízatása, Kozma Gergő személyében azonban megvan az utód is, aki július 1-től tölti be a vezetői tisztségét. Nemcsak háttérstábban, de a keretben is történt változás, hiszen két légióst is bejelentettek. Kamau Stokes irányító poszton lehet a Körmend segítségére, aki a tengerentúlon ismerkedett meg a sportág alapjaival.

Az egyetemi éveket követően viszont megfordult Lengyelországban, Németországban és Svédországban is, így a 25 éves kosaras nagy tapasztalatokkal rendelketik. Nagy reményeket fűz Antonis Constantinides a másik frissen szerződtetett játékoshoz is.

Stefan Savic hármas és négyes poszton is bevethető, remekül dobja a triplákat, ugyanakkor a palánk alatt is feltalálja magát. A 202 centiméter magas szerb játékos pályafutása nagy részében hazájában pattogtatott, de belekóstolt már a légiósok életébe is, hiszen Dániában is töltött két esztendőt.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!