A koronavírus-járvány, majd a védettségi kártya és az időjárás nehezítette az előkészületeket az idei évben a strandröplabdázók számára. Bár a pályák kialakítása a korábbi esztendőben megtörtént, ezúttal is gondosak előkészítették a szervezők a lehetséges kezdésre. Erre egészen július első hétvégéjére sor került és hatalmas sikere volt.

Már napokkal a verseny előtt ki lehetett volna írni a “megtelt” táblát, hiszen az előzetesen megadott részvételi létszámot gyorsan feltöltötték a jelentkezők. Szombaton 6 női és 7 férfi páros szállta meg a pályákat, igazán színvonalas, kiváló mérkőzéseket láthattak azok, akik felkeresték a rendezvény helyszínét. Bár az időjárás nem volt igazán nyári, de ez kifejezetten jót is tett a játékosoknak, akik szépségdíjas megoldásokkal rukkoltak ki.

Természetesen több visszatérő játékost, párost köszönthettek a szervezők. Egykori és jelenleg aktív röplabdázók mellett más sportágak jeles képviselői is tiszteletüket tették a rendezvényen. Vasárnap 16 vegyes páros is bizonyíthatott a két pályán és bár sokáig úgy tűnt, hogy nagy eső félbeszakíthatja a tornát, az időjárás végül kegyesnek bizonyult.

A rendezvénysorozat megálmodását és kivitelezését idén is a megszokott hármas Bedőcs Gergely, Kolesánszky György és Szárnyas János biztosította. A színvonalas kétnapos torna eredményhirdetésén minden csapat részt vett, ez is hűen tükrözi, hogy mennyire családias programról van szó, valamint mennyire ki vannak éhezve a Vas megyei sportbarátok a strandröplabdára.

(Cikkünket hamarosan eredménylistával bővítjük)

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!