Hosszú szünettel nem számolhattak a női labdarúgó élvonalban szereplő Haladás-Viktória FC játékosai, akik hétfőn megkezdték a közös munkát a 2021/2022-es bajnokságra. A felkészülési időszakot egyéni tréningekkel alapozták meg a futballisták, akik az elkövetkezendő hetekben hazai és nemzetközi szinten jegyzett együttesek ellen edzőmérkőzéseket is játszanak majd.

A keretet illetően változások már történtek, hiszen az együttes meghatározó játékosa, Fördős Beatrix az olasz élvonalben érdekelt SS Lazióba igazolt. Hazájában folytatja pályafutását – a tavaszi szezont a vasi megyeszékhelyen töltő – román válogatott kapus Lavinia Boanda. Természetesen érkezők is lesznek, a klub hivatalos oldala szerint minőségi erősítést jelentenek meg az új igazolások.

– A hét elején élettani, a másodikban pedig fizikai felmérések várnak a lányokra – mondta Székely Tibor a csapat hivatalos honlapjának. – Az utóbbi két hétben egyéni edzésterv alapján otthon már erősítettek a játékosok, úgyhogy nem a nulláról kezdtük el a munkát. Természetesen a tesztek mellett edzünk is, szombaton pedig egymás közötti játék színesíti a programot.

Fekészülési mérkőzések:

  • Július 25., vasárnap, 16.00: Mol Fehérvár-Haladás-Viktória FC
  • Július 31., szombat, 18.00, Bratonci: Pomurje-Haladás-Viktória FC
  • Augusztus 4., szerda, 17.00: Sturm Graz-Haladás-Viktória FC
  • Augusztus 7., szombat, pontos időpont még nincs, Haladás Sportkomplexum: Haladás-Viktória FC-ETO FC Győr

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!