Összefogással sikerült megvalósítani egy álmot, ahol nyáron, versenykörülmények között játszhatnak egymással a röplabdasport szerelmesei. Bedőcs Gergely, Kolesánszky György és Szárnyas János hatékony munkájának eredményeként az idei szezonban szinte egymást érik a rendezvények a Termálfürdő területén kialakított univerzális pályákon.

A korona ékköveként a KOKO Emléktorna és a fiatalokat megcélző utánpótlás torna lesz, de addig sem maradnak versenyhelyzet nélkül strandra kilátogató családok. Remek alternatívát nyújt a Termál Kupa, amelyet három fordulósra terveztek a szervezők és amelynek első felvonása nagy sikerrel ért véget július elején. A folytatásra viszont nem kell tovább várni.

Július 16-án és 17-én ismét előkerül a strandröplabda és a pályákat megszállják a játékosok. A lebonyolításban ezúttal sem lesz változás, hiszen 12 férfi, 12 női és 14 vegyes páros nevezését fogadják el a szervezők, hogy az időkorlátból ne csússzon ki a rendezvény. Ennek megfelelően mindkét napon kora délelőttől, késő délutánig pattog a labda a Termálfürdőn…

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!