Idén sem maradhatott el a szurkolók számára – a kispesti drukkerek által szervezett – kispályás labdarúgó torna. Bár a Green White Army is kapott meghívást, sajnos ezúttal nem tudtak elindulni az erőpróbán, így csak a Haladás Szurkolói Kör képviselte a vasi színeket. A tornának a Tichy Lajos Sportcentrum adott otthont, ahová az ország minden részéből érkeztek csapatok.

Először, a két hatos csoport körmérkőzésekkel döntötték el a helyezéseket. A szombathelyi szurkolók hosszú évek óta rúgják együtt a bőrt, így veretlenül tudták le a csoportkört és jutottak a legjobb négy közé. Itt már valóban csak a legjobbak képviselhették magukat és szeretett csapatukat. Az elődöntő viszont nem alakult szerencsésen a vasi együttes számára.

A Tamási Uno ellen végig kiélezett találkozón 1-1-re végződött az összecsapás, a büntetőrúgásokkal elveszítette a derbit a HSZK együttese. A harmadik helyért a Kispest Hooligans legyőzése már nem okozott gondot, így végül a bronzérmet hazahozták a szombathelyiek. A döntőt végül a Kispest Seniors nyerte meg, maga mögé utasítva a Tamási Uno csapatát.

Eredmények, csoportkör:
Tamási Due–HSZK 1-3
Corleone–HSZK 0-0
Kispest Seniors–HSZK 1-1
KLTE–HSZK 0-2
Wekerle–HSZK 0-2

Elődöntő:
Tamási Uno-HSZK 1-1 – hetesekkel 3-1

Bronzmérkőzés:
Kispest Hooligans–HSZK 0-2

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!