Már a második fordulóját rendezték a Termál Kupának, ahová a teréség legjobb profi és lelkes amatőr strandröplabda játékosai érkeztek. A megmérettetésnek ezúttal is a szombathelyi Termálfürdőn kialakított pályák adtak otthont, ráadásul az égiek is sokkal kíméletesebbek voltak, mint a szombati játéknapon, amikor a férfi és női párosok csaptak össze.

A Bedőcs Gergely, Kolesánszky György, Szárnyas János valamint Sipos Zoltán szervezőnégyesnek köszönhetően gördülékeny volt a játékmenet és a lebonyolítási rendszer is. Ráadásul mindkét nap, kora reggel a pályák minőségét ellenőrizték és játékra alkalmas állapotba hozták, ami az esős, valamint szeles időjárás miatt nem volt éppen könnyű feladat.

A gondos előkészület után pedig már a résztvevőkön volt a sor, hogy bizonyítsanak és eldöntsék, hogy a három fordulós rendezvénysorozat második állomásán mely vegyes páros a legjobb. Természetesen ismerős arcokból ezúttal sem volt hiány, korábbi SzoESE, Haladás és Sportiskolás játékosok is képviseltették magukat az erőpróbán. Bejelentkezésünkből kiderült, hogy az időjárás mellett a színvonalra és a hangulatra sem volt panasz.

Óriási csata végén az aranyérmet végül a KáBé fantázianevet viselő Koronczai Lilla – ifj. Bodovics Árpád párosa nyerte meg, megelőzve Molnár Dorka – Nagy Róbert (Jüszküdüm) duót. A harmadik helyen végül az utolsó pillanatban beugró Laskovics Réka-Gőczi Dániel (Újhely) végzett. A folytatásra pedig nem kell sokat várni, hiszen a harmadik forduló mellett a Kokó Emléktorna és egy utánpótlás torna is vár az érdeklődőkre.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!