A korábbi évekhez hasonlóan ismét szeretnénk segíteni a megyei labdarúgó csapatoknak abban, hogy amennyiben van még szabad időpontjuk a nyárra, akkor találjanak maguknak edzőmérkőzésre partnert. Az augusztusi rajt a nyakunkon van, minden osztályban és minden csapatnál megkezdődtek már a felkészülések az előttünk álló szezonra.

Amennyiben szeretnél csapatoddal edzőmérkőzést játszani, de nincs partneretek, keress meg minket bátran, és segítünk megtalálni a lehetséges ellenfelet.

Ehhez nincs más teendőd, mint írni nekünk a Hungary Sport Facebook oldalán keresztül, amelyet ide kattintva el is érhetsz. 

 

Két megkeresés is érkezett már:
“Tisztelt Hungary Sport!
Egyesületünk, a Pinkavölgye-Felsőcsatár KSK U19 csapata 2021.07.25 én, e hét vasárnapján 15-16 órai kezdéssel hazai pályán edzőmérközést kíván játszani.
Sajnos a lebeszélt ellenfelünk a mai nap folyamán lemondta a mérkőzést
Vas megyei l. illetve ll. osztályú U19 – es esetlegesen megyei lll. felnőtt csapatok jelentkezését várnánk a nevezett időpontban
Érdeklődni Kiss Andrásnál,
+36 20 3317 551 telefonszámon lehet.
Sportbaráti üdvözlettel: Kiss András
Pinkavölgye-Felsőcsatár KSK”
📣Edzőmeccset játszana a Csákánydoroszló felnőtt csapata is, akik bármelyik megyeis osztályból való együttessel összemérnék a tudásukat most vasárnap, akár idegenben is.
Érdeklődni a 0630 607 3232-as telefonszámon lehet.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!