Történelmi sikert aratott a 2020/2021-es élvonalbeli futsal bajnokságban a Haladás VSE együttese. A szombathelyiek története során két kupagyőzelmet követően ülhettek fel a trónra a bajnokik tekintetében. Ez a siker a csapatot sújtó sérüléshullám miatt még fényesebb és az aranyérem mellett a közelgő BL-re hangolnak már Juanra Calvo tanítványai.

Egy gondolat erejéig azonban még visszatekintünk, hiszen az elmúlt hetek sem teltek unalmasan a játékosok számára. Vas Ádám számára a felhőtlen boldogság éve a 2021-es esztendő, hiszen az aranyérem mellett magánéletében is jelentős esemény történt. Nevezetesen oltár elé kísérte kedvesét, hogy egy emlékezetes ceremónia keretében hivatalosan is összekössék életüket, amihez sok boldogságot kíván szerkesztőségünk is.

Nagy Kevinnel készült interjúnkból kiderül, hogy a tehetséges játékos – aki a Hali utánpótlás ranglétráját végigjárva és kulcsszerepet vállalt a döntő mérkőzéssorozatában – csak egy rövid pihenő jutott számára. A nyári táborban segített, emellett pedig a Balaton-partjára ruccant ki az elmúlt hetekben, de most már számára is az edzések a legfontosabbak.

A bajnokcsapat meghatározó játékosainak számít Milos Simic és Dróth Zoltán is, akik számára a pihenés, valamint a gyógyulás áll most célkeresztben. A szerb légiós 6-8 hónap múlva léphet ismét pályára keresztszalag-szakadás miatt, míg a magyar válogatott oszlopos tagja porcműtétet követően augusztusra már hadra fogható állapotban lesz. Mindkettőjüknek mielőbbi teljes gyógyulást kívánunk.

Hajmási Milán néhány napos ünneplést követően a Haladás nyári futsal táborában segédkezett, ahol az utánpótláskorú játékosokkal múlatta az időt. Ezt követően a Balatonon töltődött fel a válogatottban is alapembernek számító sportoló, aki a barátaival töltődött fel és egy kis lábteniszre is futotta az idejéből. Ezt követően már az egyéni edzésekkel hangolt a közös tréningek kezdetére, ami már a legutóbbi héten elstartolt számára is.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!