Történelmi sikert ért el a Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület női amatőr élvonalben érdekelt női kosarasok, akik végül a harmadik helyen fejezték be a pontvadászatot. Ezt követően a pihenésé lett a főszerep, így utánajártunk, hogy pontosan ki, mivel próbált feltöltődni. Egy biztos, idén a Balaton volt a sláger minden értelemben!

Preisinger Boglárka: – Számomra a szünidő munkával és sporttal fog telni, illetve azzal tellik. Zamárdiban dolgozom egy bisztróban pultos munkakörben, amelynek minden percét élvezem. A Balaton hatalmas élményeket ad nekem. Természetesen a mozgás sem áll le, hiszen a reggeli kocogás mindig felfrissít. Ha időm megengedi, fürdés és napozás sosem marad ki a teendőim közül. Az idei nyarat emlékekkel teli formában szeretném magam mögött hagyni. Hiányoznak a lányok és várom a visszatérést!

Mezősi Anna: – Számomra ez a nyár picit másabb mint az előzőek voltak. A Covid miatt eléggé elhúzódott az iskola, és még júniusban is gyakorlati órákra kellett járni. De sikeresen befejeztem az első évet az egyetemen, és élvezem a nyár adta szabadságot. Próbálom az időm nagyrészét aktívan tölteni. Itt ezalatt értem a barátokat, sokan vannak, akik nem szombathelyiek, a szezon közben nem volt sok szabadidőnk, így próbálok minél több időt velük tölteni. Természetesen a bulizás se maradhat ki a programok közül, kedves barátnőm, és egyben csapattársam, Plózer Petra meghívott minket Badacsonytomajra, ahol három nagyon jó napot töltöttünk el, és úgy gondolom beszélhetek mindenki nevébe, hogy  emlékezetes hosszú hétvége volt számunkra. A családommal is próbálok minőségi időt eltölteni, megyünk egy-egy napra kirándulni, és minnél több programot szervezni. Személy szerint most nyáron dolgozok is Szombathely egyik kávézójába, hogy évközbe lesz-e időm a kosárlabda és a tanulás mellett dolgozni, az majd idővel eldől. Augusztusban lesz a testvérem esküvője, illetve még tervben van egy kis fesztiválozás a barátokkal, szeptemberben meg elkezdődik az egyetem illetve a kosárlabda edzések és a mérkőzések is.

Plózer Petra:  – Az idei nyárral kapcsolatban az egyik szemem sír a másik nevet. A betervezett tengerparti nyaralást biztonságosabbnak tartottuk lemondani a jelenlegi helyzetre való tekintettel. A nyaralás azonban nem marad el, ugyanis munkát vállaltam a Balaton-parton, így ingázom Szombathely és Badacsonytomaj között. A munka, amit vállaltam nemcsak munka, hanem szórakozás is. Öröm számomra, hiszen a Badacsonytomaji Fiatalok Fóruma által létrehozott EB Teraszon dolgozhattam és szurkolhattam együtt barátaimmal, ismerőseimmel a magyar labdarugó válogatottnak, és a többi csapatnak. Az Európa-bajnokság végeztével a munka tovább folytatódik a badacsonyi bornapokon, egészen augusztus végéig. A barátok meghatározó szerepet töltenek be az életemben, a helyi kapcsolatokon túl, az egyetemista társaimat, csapattársaimat is vendégül láttam, akikkel pár élmény dús napot töltöttünk el együtt. A jövőről csak annyit, hogy reményekkel telve várom a felvételi eredményem, ugyanis jelentkeztem a kosárlabda szakedzői szakra, amit a jelenlegi tanulmányaim mellett párhuzamosan szeretnék elvégezni a szombathelyi ELTE-n. A nyárból még van 1 hónap, ezúton szeretnék mindenkinek élményekben gazdag jó pihenést kívánni!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!