Szombathelyi Haladás – BFC Siófok (1-2) 1-3

Haladás Sportkomplexum, felkészülési mérkőzés – zárt kapuk mögött

Az első félidő elején letaglózta ellenfelét a vendégcsapat, Czipf és Elek góljaival hamar állva hagyta a zöld-fehéreket a Balaton-parti csapat. Történt ugyanis, hogy tetszetős akció végén Czipf érkezett jól egy kapu előtti beadásra, majd jó ütemben fejelt 5 méterről a szombathelyi kapuba, 0-1.

A 15.perc elején újra veszélyesen kanyarodott a zöld-fehérek kapuja elé a játékszer, Elek mindent elsöprő lendülettel érkezett és mintegy 10 méterről vágta a labdát a léc alá, 0-2.

Aztán a 44. percben Horváth Rajmund góljával szépítettek a vasiak. Hegedűs beadására lépett vissza a fiatal csatár és a hosszú felső sarokba csavarta a labdát, 1-2. Mesteri megoldás volt!

A második játékrészben többet birtokolta a játékszert, jobben játszott a Hali, igaz ehhez Németh Szabolcs cseréi is hozzájárultak, gólt mégis a vendégek szereztek. Egy védelmi hiba után, a 82.percben Tóth Z. talált Verpecz kapujába, 1-3.

A Haladás augusztus 2-án, hétfőn Pécsett kezdi az NB II 2021/2022-es idényét. Az üsszecsapást az M4 Sport közvetíti majd.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!