Röplabda – szabadtéren vagy teremben, teljesen mindegy. Nem panaszkodhatnak a sportág szerelmesei. A Savaria Női Röplabda Kupa mellett kiemelt rendezvényként várja a nézőket, akik négy nemzet válogatottjának játékában gyönyörködhetnek. Azonban a Szombathelyi Termálfürdőre is érdemes lesz kilátogatni, hiszen ezen a hétvégén jubileumi röplabda tornát bonyolítanak le.

Már 20. alkalommal emlékeznek a résztvevők „KOKO” Kovács Tibor előtt, aki fanasztikus sportember és barát volt, elévülhetetlen érdemeket szerezve a sportágnak, valamint a városnak. Nem véletlen, hogy távoli városokból járnak vissza sportolók, hogy részt vehessenek ezen az erőpróbán. Idén is gyorsan elfogytak a nevezési helyek, így igazi csemegének ígérkezik az emléktorna.

Augusztus 6-án, pénteken ráhangolódás jegyében egy rertó napot tartanak, amely a MIX csapatoknak jelent rivaldafényt. A játéknap végén bulival koronázzák meg az estét az idősebbek és a fiatalok. Szombaton már a női és férfi párosok bizonyíthatnak. 12-12 csapat jelezte részvételi szándékát, így kora délelőttől késő estig fog pattogni a labda.

Vasárnap pedig a vegyes párosokon a sor, hogy bizonyítsanak. Azt már előre borítékolhatjuk, hogy a jókedv és a minőségi kikapcsolódás garantált lesz. Aki pedig nézőként kapna kedvet se habozzon, mert három napon keresztül valóban minden a röplabdáról fog szólni – és nem csak a Termálfürdő területén.

XX. JUBILEUMI „KOKO” KOVÁCS TIBOR

2021.08.06. Péntek 13:00-21:00
RETRÓ „KOKO” STRANDRÖPLBDA EMLÉKNAP MIX VERSENY

2021.08.07. Szombat 09:30-21:00
NŐI PÁROS (12 csapat)
FÉRFI PÁROS (12 csapat)

2021.08.08. Vasárnap 09:30-19:30
VEGYES PÁROS (16 csapat)

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!