Mindenki az olimpia lázában ég, legyen az szurkoló vagy sportoló. A világ egyik legismertebb aktivistája, bloggere, Rémi Gaillard sincs ezzel másként. Franciaország első számú tréfamestere akkor robbant a köztudatba, amikor a Lorient-Bastia kupadöntőt követően a labdarúgókkal karöltve ünnepelte a csapat sikerét. Itt kell megjegyezni, hogy mindezt szurkolóként tette.

A nézők és kommentátorok örömét csak növelte, hogy ez a biztonsági személyzetnek, de még a főszereplő futballistáknak sem tűnt fel. Több ízben a kupát is megfogta Rémi és az éremátadás mellett a közös csapatfotóra szintén rákerült. Ezután váltakozó időközönként jelentkezett egy-egy átverős videóval, de az ötkarikás játékok ezúttal is megihlették.

Korábbi összeállításból átemelt sportágak mellett új felvételekkel és szakágakkal bővítette repertoárját. Ezúttal megmutatja a rajongóknak, hogy milyen az igazán kitartó sportoló. Méhészekkel vív, autómosóban szörfözik és ha kell kalapácsvetésben is brillírozik – természetesen egy közparkban. Nézzük, hogy milyen sikerrel…

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!