Ez a nyár nemcsak a tóparton viselhető el – ezt erősíti az a tény is, hogy az elmúlt hetekben szinte egymást érték a darts versenyek, a sportbarátok legnagyobb örömére. Hiába a kánikula, hiszen a sportág szerelmesei az összesített pontversenyben nagy előnyre vagy épp hátrányra tehetnek szert egy-egy forduló kihagyásával. Már pedig akad erőpróba szép számmal.

Alig néhány hete, hogy a Haladás Sportkomplexumban adtak egymásnak randevút a versenyzők, máris itt az újabb állomás. A Szombathelyi Darts Club Sportegyesület saját rendezésű rendezvényére ezúttal is szép számmal várnak jelentkezőket. A Goldfisch Darts Open elnevezésű versenysorozat hatodik körét bonyolítják le a megszokottnak mondható otthonukban, a Haladás Sportkomplexumban.

A nyílt bajnokságra való nevezéshez NEM szükséges Magyar Darts Szövetség által kiállított versenyengedély, szabadidős kártya, vagy védettségi igazolvány sem. Így bárki kipróbálhatja magát és tehető próbára tudását a tapasztaltabb sportolók ellen is. Ráadásul ezúttal is szert tehetnek a legjobbak értékes díjakra, a legnagyobb, 130 vagy afeletti kiszállót dobó játékos nettó 10000 Ft különdíjban részesül. Ezért már érdemes próbát tenni, nem?!

6. Goldfisch Darts Open

A verseny nevezési díjai:

  • 2000 Ft/fő 18 éven felüliek számára
  • 1000 Ft/fő 18 éven aluliak számára
  • +500 Ft egyszeri regisztrációs díj a játékos első fordulóján
  • Regisztrálni a helyszínen, 13:00-tól 13:45-ig van lehetőség.

A versenyek helyszíne:

  • HALADÁS SPORTKOMPLEXUM
    9700 Szombathely, Rohonci út 3.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!