Nem szakadt meg a sorozat hosszú évek múltán sem, a legutóbbi hétvégén ismét streetball fesztiválnak adott otthont Körmend. A Rába-parti település szinte egész napos kosárlabda pattogástól volt zajos, amelyre rengeteg néző és résztvevő érkezett. Még a rekkenő kánikula sem tartotta távol a jelentkezőket, így idén közel hatvan csapat adta le nevezését.

Több ismert arc és együttes lépett pályára, visszatérő játékosokból sem volt hiány, így a családias hangulat garantált volt. Ráadásul a szervezők ezúttal is próbálták minél színesebben, változatosabban felépíteni a programokat, amely tovább fokozta az érdeklődést. Ennek köszönhetően más sportágak képviselői szintén bizonyíthattak a tornán.

A VIP találkozók abszolút kivételes színfoltja volt a körmendi női kézilabdacsapat, amelynek néhány játékosa pályára is lépett. Indítottak csapatot az NB I-es kosárlabda együttes szurkolói és korábbi legendás játékosok is tiszteletüket tették a rendezvényen. Érdekesség, hogy 10 Speciális Olimpiai csapat vett részt a körmendi streetballon. Nem maradhattak el az ügyességi versenyek sem. Az 1-1 elleni bajnokság, végletekig kiélezett csata végén Horváth Máté sikerével zárult. Kísérőprogramként kickbox és zumba bemutatóra is várták a nézőket.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!