Gareth Southgate, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint nehéz gólt szerezni a magyarok ellen, ezért nehéz mérkőzésre számít a jövő csütörtöki világbajnoki selejtezőmérkőzésen.
“A nyár folyamán a magyarok meccseit alaposan kielemeztük” – nyilatkozta a magyar szövetség (MLSZ) honlapjának az Európa-bajnoki ezüstérmes szigetországiak szakvezetője. “Tudjuk, hogy hihetetlen hangulat volt a stadionban és hogy Európa legjobb csapatai közül háromnak is roppant nehéz mérkőzése volt ellenük. Különösen Budapesten, ahol borzasztó motivált volt a csapatuk, kitűnően játszottak, komoly gondokat okoztak az ellenfeleiknek és nagyon nehéz gólt lőni a magyar csapatnak. Még amikor vereséget szenvedtek Portugália ellen, akkor is nagyon későn tudtak csak betalálni a portugálok”.
Az angolok a budapesti Puskás Arénában sorra kerülő mérkőzés után szeptember 5-én Andorrát látják vendégül a Wembley Stadionban, majd szeptember 8-án Lengyelországban lépnek pályára. A magyarok szeptember 5-én Elbasanban Albánia vendégei lesznek, míg 8-án Andorrát fogadják.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!