A méltán híres szombathelyi egyesület ,,25 év 25 helyszín” nevű programsorozattal ünnepli meg fennállásának kerek évfordulós jubileumát.
Az ugróköteles lányok ezen a hétvégén Szombathely különböző pontjain rövid bemutató programokkal jelentkeznek.

A pénteki műsortervük szerint 18 órakor a Fő téren felállított nagyszínpadon örvendeztették meg a Savaria Napokra kilátogató több ezres publikumot.

Ezt követően, 19 órától már az Iseum előtt léptek fel. A spontán műsor kiváló esti szórakozást nyújtott a szombathelyieknek, akik az alapító tagok közül Bánhegyi Adrienn tudását és ügyességét is megirigyelhették.

Péntek este még a Savaria téren is bemutatták tudásuk legjavát, a szép számú lelkes közönség pedig tapssal hálálta meg a színvonalas műsort.

A tervek szerint, szombat este szintén három helyszínen, előbb a Püspöki Palota mellett, majd a Viztoronynál, aztán pedig az Uránia Udvarban szerepelnek Bánhegyi Attila elnök és Füle Magdolna vezetőedző tanítványai.

Ugyancsak a Savaria Napok és Borfesztivál keretében, de már vasárnap 15 órakor a Gayer Park, 16.30-kor pedig a Bogáti Idősek Otthona vendégei lesznek a kötélugrók.

Nézd meg őket és ünnepeld őket Te is! A ,,25 év 25 helyszín” programsorozat egyébként október végéig tart.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!