Palotai Zoltántól, a Palatinus Egyesület elnökétől, a küldöttség vezetője tájékoztatta oldalunkat arról, hogy évenként felváltva látja egymást vendégül a békési és a vasi csapat.

– Idén Sarkadon volt a sor, hogy helyszínt biztosítson. A teniszcsapatok 6-6 főből álltak, a szombathelyi gárdát a Dr.Rajki Csaba, Hajszán Imre, Kiss Ferenc, Németh Szabolcs, Rezsnyák Péter és jómagam alkottuk. A hat páros és két szingli meccsből álló mérkőzések végén a mi csapatunk lehetett elégedettebb, hiszen 5:3 arányban bizonyultunk jobbnak az anno többszörös békési bajnok Sarkadi Tenisz Club együttesénél. Párosban a Hajszán-Palotai, a Dr.Rajki-Kiss, a Németh-Rezsnyák duók, míg egyesben Hajszán Imre (maratoni meccsen a déli hőségben 3 órás mérkőzésen), valamint Németh Szabolcs bizonyultak jobbnak házigazda ellenfelüknél – fogalmazott Palotai Zoltán.

Az “izzadós” meccseket követően a sarkadiak kedves vendéglátása (kőrösi halászlé, pusztai marhapörkölt menüvel) következett, majd az együttesek számára szállást adó Gyulán kapcsolódtak be a csapatok az augusztus 20-i helyi ünnepi forgatagba, várlátogatással, tűzijáték megtekintéssel együtt. A 9 tagú kontingens – 3 feleség is a társasággal tartott szurkolóként – újabb nagyszerű sport és kulturális élményekkel gazdagodva indulhatott haza a Viharsarokból.

l

A következő tervezett összecsapás Szombathelyen lesz 2022 tavaszán.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!