A nyáron alaposan megváltozott az Egis Körmend együttese. Új ügyvezető került a klub élére Kozma Gergő személyében, majd a keret kialakítása során több légiós is csatlakozott a kerethez. A közös munka pedig javában folyik, hiszen szemptember végén már az NB I-es bajnokság is megkezdődik. Addig meglehetősen sűrű időszak vár a piros-feketékre, hiszen több felkészülési mérkőzést is játszanak.

A tréningek már napok óta zajlanak a körmendi Rendészeti Szakközépiskola csarnokában, ugyanis a Kossuth Lajos utcai sportcsarnokban jelenleg is parkettázási munkálatok zajlanak. A felújítás jó ütemben zajlik és néhány héten belül ismét birtokba vehetik a pályát a kosarasok, majd szezon kezdetekor a nézők is a lelátó részét. Addig viszont a felkészülési mérkőzéseké a főszerep.

Elsőként az Oberwart együttesével méri össze tudását Antonis Constantinides alakulata, amelyre szombaton kerül sor zárt kapuk mögött. A szurkolók örömére azonban lesz olyan találkozó is, amelyre nézőket is várnak a szervezők. Idén sem marad el a Göcsej kupa és a Mogyorósy Szilárd Emléktorna, amelyet szeptember 15-16. között rendeznek meg. Erre az erőpróbára a Sentjur, Rogaska és Sopron együttesét hívták meg a klub vezetői.

Ezzel a tornával zárul majd az Egis Körmend hangulása a 2021/2022-es szezonra. Ráadásul komoly rangadók várnak Ferenc Csabáékra, hiszen kezdésként hazai pályán a Zalaegerszeg érkezik a Rába-parti együtteshez, majd piros-fekete rangadót rendeznek Oroszlányban. Az első vasi El Classicóra október 9-ig kell várni, akkor a regnáló bajnok látogat Körmendre.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!