Szombat délelőtt 10 óra óta pattog a teniszlbda a Savaria Teniszcentrumban. Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzatának Sport,-és Ifjúsági Irodája a város teniszt kedvelő amatőr játékosai részére, a hétvégén első alkalommal rendezi meg a 25-70 éves  korosztály számára a páros teniszversenyt.

A megnyitó során megemlékeztek a februárban elhunyt sportorvosról, dr. Andits Tamásról, aki többek között 25 éven keresztül volt a háromszoros magyar bajnok Falco-Vulcano Energia KC Szombathely kosárcsapatának is orvosa, emellett lelkes amatőrként a teniszberkekben is közismert volt.

A főszervező Palotai Zoltánt a verseny céljáról, kategóriáiról, illetve az amatőr tenisz sport népszerűsitéséről, a sportbarátságok ápolásáról és persze a folytatásról, az őszre és a 2022-re tervezett rendezvényekről is megkérdeztük.

Az egész napos versenynek helyet adó Savaria Tenisz Club vezetője pedig a Savaria Tenisz Club küszöbön álló női és férfi OB-s versenyeiről és az eredményes nyári tenisztáborokról, valamint az oly fontos utánpótlásnevelésről is nyilatkozott nekünk.

A dr. Andits Tamás Tenisz Emlékverseny eredményeiről hamarosan tájékoztatást adunk.

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!