Hogy milyen hasznos a Szombathelyi Darts Club Sportegyesület számára a saját rendezésű nyílt bajnoksága és a Magyar Darts Liga-fordulói, remekül példázza a legutóbbi hétvége. A folyamatos játék és versenyeztetési lehetőségeknek köszönhetően egymás után bizonyítanak a klub kötelékébe tartózó kicsik és a nagyok is. A legutóbbi hétvégén ráadásul több versenyben is érintett volt az SZDCSE.

Szombaton Soft szakágban egyéni és páros, vasárnap Soft Csapat nemzeti bajnokságot rendeztek. Ráadásul a hét utolsó napján már a World Cup Of Darts selejtezőit is lebonyolították. Az eredmények közül mindenképpen az élre kívánkozik Dobos Dávid-Szabó András teljesítménye, akik a Soft Páros NB kiírásában a vigaszágról menetelt egészen a döntőig. Itt viszont mindenképpen nyerniük kellett volna az aranyéremért.

Bár az első játszmát sikerrel húzták be 3-1-re, de a második menet már a Takács-Melis párosé lett, ezzel összetettben 1-1-re végeztek egymással a csapatok, de ilyenkor a főágról érkező duó az erőnyerő. Ennek dacára az ezüstérem is nagyon szépen csillog és remekül jelzi a vasi sportbarátok számára, hogy milyen jó műhelymunka folyik a klubon belül.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!